Komende activiteiten

Komende periode hebben we weer volop activiteiten. Je bent welkom tijdens onze kindermiddagen, inloopdagen en thema activiteiten.

Komende activiteiten

In het seizoen 2017/2018 organiseren wij bij Paardenkracht verschillende middagen voor kinderen. Alle kinderen zijn welkom, ook die extra begeleiding nodig hebben. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. individueel afspreken kan ook. .....

Dit jaar (2018) staan we voor het eerst in het boekje van Sjorscreatief. Alle schoolkinderen van Tilburg en omgeving krijgen dit boekje mee naar huis en kunnen zich inschrijven voor alle mogelijke leuke activiteiten. Kinderen die een middag tussen de paarden willen beleven zijn welkom op zaterdagmiddag 17 februari of 24 februari of zaterdag 17 maart. Middag begint om half twee tot half vijf. kosten 15 euro. 

Onze vaste middagen zijn bij de ouders bekend. Wil je meer weten bel of mail dan even en ik geef je alle informatie. 

Kindermiddag

Deze middagen zijn bedoeld om met een klein groepje kinderen, onder begeleiding, tussen de paarden te zijn.Soms begin ik met een begrip, geef ik uitleg, maar daarna laat ik datzelfde begrip weer los zodat het kan gaan leven. De paarden en de kinderen geven de vorm aan. Wij bieden ondersteuning en ruimte. 

 

kosten zijn 25 euro voor een middag. Je kan ook een abonnement nemen, dan heb je 10 middagen voor het hele jaar. Dit kost 200 euro, mag in twee keer betaald worden en de extra middagen zijn dan 10 euro. 

inloopochtend op zaterdag

Deze ochtenden zijn bedoel om kennis te komen maken, een middag in te halen als je een abonnement hebt, of omdat je graag extra wil komen. Er is geen speciaal programma. We doen gewoon. Je mag ook helpen met karweitjes of werken in het bos.

Zaterdag  van 10.00 tot 13.00 uur   Wil je mee doen, laat het weten.

 

 

 

 

 

 

workshops

Workshops hebben een thema die voort komen uit de kindermiddagen. Of omdat we het gewoon leuk vinden iets extra's te doen:

29 april is de volgende workshop.

Deze keer een anders dan anders workshop. De kinderen gaan deze namelijk zelf geven. Ieder kind heeft zo haar of zijn talenten en deze willen ze graag inzetten. Een spontaan idee dat boven kwam borrelen. Zo zijn er al mooie voorstellen gedaan: Trommelen in het bos bij de paarden, hoe maak je een goed brandend vuurtje, Paarden ogen bekijken en tekenen

Er komt vast nog meer bij. Komende weken gaan we met de kinderen werken aan de invulling.

 Graag laten weten of je mee wil doen,  tijdens de middag kun je je voor verschillende workshops inschrijven. Ook ouders en andere volwassenen zijn welkom.

De middag begint om half twee tot half vijf,misschien wel vijf uur.

 

 

kosten: 20 euro