Komende activiteiten

Komende periode hebben we weer volop activiteiten. Je bent welkom tijdens onze kindermiddagen, inloopdagen en thema activiteiten.

Komende activiteiten

In het seizoen 2018/2019 organiseren wij bij Paardenkracht verschillende middagen voor kinderen. Alle kinderen zijn welkom, ook die extra begeleiding nodig hebben. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. individueel afspreken kan ook. .....

Dit jaar (2019) staan we weer inhet boekje van Sjorscreatief. Alle schoolkinderen van Tilburg en omgeving krijgen dit boekje mee naar huis en kunnen zich inschrijven voor alle mogelijke leuke activiteiten. Kinderen die een middag tussen de paarden willen beleven zijn welkom op . 

Onze vaste middagen zijn bij de ouders bekend. Wil je meer weten bel of mail dan even en ik geef je alle informatie. 

Kindermiddag

Deze middagen zijn bedoeld om met een klein groepje kinderen, onder begeleiding, tussen de paarden te zijn.Soms begin ik met een begrip, geef ik uitleg, maar daarna laat ik datzelfde begrip weer los zodat het kan gaan leven. De paarden en de kinderen geven de vorm aan. Wij bieden ondersteuning en ruimte. 

 

kosten zijn 25 euro voor een middag. Je kan ook een abonnement nemen, dan heb je 10 middagen voor het hele jaar. Dit kost 200 euro, mag in twee keer betaald worden en de extra middagen zijn dan 10 euro. 

inloopochtend op zaterdag

Deze ochtenden zijn bedoel om kennis te komen maken, een middag in te halen als je een abonnement hebt, of omdat je graag extra wil komen. Er is geen speciaal programma. We doen gewoon. Je mag ook helpen met karweitjes of werken in het bos.

Zaterdag  van 10.00 tot 13.00 uur   Wil je mee doen, laat het weten.

 

 

 

 

 

 

workshops

Workshops hebben een thema die voort komen uit de kindermiddagen. Of omdat we het gewoon leuk vinden iets extra's te doen:

De thema's komen meestal voort uit de middagen en we nemen extra tijd om uit te diepen. 

 

 

kosten: 20 euro